Αισθητικές θεραπείες

Με τις εξατομικευμένες θεραπείες μας στοχεύουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα που παρουσιάζονται στο πρόσωπό σας καθώς και στη πρόληψη αυτών.
Στις θεραπείες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογικά προηγμένα καλλυντικά με υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών ουσιών από έγκυρες και καταξιωμένες στο χώρο της κοσμετολογίας εταιρίες.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Είναι η διαδικασία που ακολουθεί η αισθητικός και έχει ως σκοπό την απομάκρυσνη των ρύπων και του σμήγματος του δέρματος με τη βοήθεια εξελιγμένων και συγχρονων προιοντων και μηχανημάτων.

Βήματα:

1. Ντεμακιγιάζ

2. Πιλινγκ

3. Βάπερ (Ατμός)

4. Εξγωγή Σμήγματος

5. Εφαρμογή Μάσκας (Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος)

6. Εφαρμογή Ορού

7. Εφαρμογή Κρέμας με Ελαφριά Μάλαξη

8. Εφαρμογή Αντιηλιακού (Χρώμα ή Χωρίς)

Baby Hudro

Η ενυδάτωση είναι αυτή που δίνει πνοή και λάμψη στο πρόσωπό σας. Είναι το βασικό βήμα για να έχει ένα πρόσωπο ελαστικότητα και φρεσκάδα. Χαρίστε στο πρόσωπό σας αυτό που του αξίζει!

Hydrodeep Therapy

Text here….

V.T.C MURAD

Η διείσδυση καθαρής βιταμίνης C απευθείας στο δέρμα αυξάνει την φωτεινότητα του προσώπου, βελτιώνοντας την υφή του, προσδίδοντας ελαστικότητα και ενυδάτωση και καταστρέφει την υπερμελάχρωση. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει σημαντικά την φωτογήρανση (πανάδες). Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

LIFT ME UP

Η γήρανση του δέρματος είναι μία φυσική διαδικασία που καθορίζεται από γενετικούς παράγοντες αλλά και από περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, την έλλειψη ύπνου, την μη ισορροποιμένη διατροφή. Μπορεί να φαίνεται αναπόφευκτη αλλά υπάρχουν τρόποι με την αισθητική δερματολογία που μπορούν να ενισχύσουν όχι μόνο την εικόνα αλλά και το δέρμα μας με την εφαρμογή όλων των νέων τεχνικών αντιγήρανσης και των πιο σύγχρονων προϊοντικών καλλυντικών που εφαρμόζονται στο χώρο μας.

Online ραντεβού