Αποτρίχωση Laser

Πιστέψτε το! Από την πρώτη κιόλας φορά θα νιώσετε τη διαφορά! Αποκτήστε ένα λείο, μεταξένιο δέρμα, απαλλαγμένο από την ανεπιθύμητη τριχοφυία και τη θυλακίτιδα.

Προσφέρει αποτελεσματική laser αποτρίχωση μέσω της ήπιας θέρμανσης του στρώματος της δερμίδας με τρόπο ακίνδυνο και με τέτοια θερμοκρασία, που βλάπτει το θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την επανέκφυσή του.

Η εξελιγμένη αυτή μέθοδος, προστατεύει την επιδερμίδα και δεν απαιτεί τη χρήση τοπικής αναισθησίας, χάρη στο μοναδικό ψυκτικό μηχανισμό Dual ChillTM, που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα σε κάθε συνεδρία.

Με το Laser Soprano, καλύπτονται ακόμα και οι πιο δύσκολες περιοχές, τόσο στο γυναικείο, όσο και στο ανδρικό σώμα, που η τριχοφυΐα είναι ακόμα δυσκολότερη.

 

Το Laser Soprano παρέχει 7 διαφορετικά προγράμματα θεραπείας, ένα για κάθε έναν από τους πιθανούς φωτότυπους δέρματος, ενώ η ισχυρή και αποτελεσματική κεφαλή διοδικής τεχνολογίας επιτρέπει την αντιμετώπιση οποιουδήποτε τύπου τρίχας.
Μόνιμο αποτέλεσμα έπειτα από 6-8 φορές ανάλογα με την περιοχή.

 

Το Soprano με την μοναδική τεχνολογία super hair removal για την οποία έχει βραβευτεί 2 συνεχόμενες χρονιές από τα Aesthetic Awards, μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο επίμονη τριχοφυΐα καθώς έχει την δυνατότητα χρήσης και σε χνούδι και σε μαυρισμένα δέρματα.

Προσφορές

Online ραντεβού