Τι είναι η Cryolypolysis 3D;

Cryolypolysis 3D

Η νέα τεχνική κρυολιπόλυσης αντιμετωπίζει επιτυχώς το το τοπικό πάχος, χάριν στη νέα μοναδική πατενταρισμένη 3D τεχνολογία κρυολιπόλυσης (360 surrounding technology).
Έτσι το τοπικό πάχος που αντιστέκεται σθεναρά σε δίαιτες και άσκηση, γίνεται πλέον παρελθόν εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με τη βοήθεια της δύναμης του ψύχους.

Το νέο σύστημα κρυολιπόλυσης 3D είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυολιπόλυσης, αλλά με τη χρήση της μοναδικής πατενταρισμένης τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης, προκαλώντας μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλές και ομοιόμορφο. Πρόκειται για μια νέα επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πως λειτουργεί;

Πως όμως αντιμετωπίζει η κρυολιπόλυση 3D αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες αναφέρουν ότι όταν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Στη συνέχεια, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτη φυσιολογική διαδικασία από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η δράση των κεφαλών θεραπείας είναι τρισδιάστατη, και είναι κατασκευασμένες βάσει μοναδικής παγκόσμιας και πατενταρισμένης τεχνολογίας ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν και σε περιοχές όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα δεν μπορούν, όπως γλουτοί, τα ψωμάκια, τα γόνατα, η γυναικομαστία, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο κτλ. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους από το 25% έως το 40% σε μία ώρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία εντελώς ανώδυνα.

Cryolypolysis 3D
Cryolypolysis 3D

Το αποτέλεσμα θα το καταλάβετε στα ρούχα σας από την πρώτη φορά.

Μπορεί να αντιμετωπίσει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος στις εξής περιοχές:

❋ Μέση
❋ Κοιλιά
❋ Μηρούς (πρόσθια- έσω- πλάγια επιφάνεια (ψωμάκια)
❋ Γόνατα
❋ Γάμπες
❋ Πλάτη
❋ Μασχάλη
❋ Οσφυϊκή χώρα
❋ Γλουτοί
❋ Εφήβαιο
❋ Αυχένας

Συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο κεφαλές θεραπείας, ανά μηχάνημα, που εφαρμόζεται συγχρόνως τοπικά στο λιπώδη ιστό με υποπίεση το φέρουν εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας για συγκεκριμένο διάστημα (φάση 1).

Έτσι, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (από -9 έως -12 βαθμούς Κελσίου) (φάση 2) υπεύθυνη για την μετέπειτα απόδοση των λιποκυττάρων (φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πω η γύρω περιοχή παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα), που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Σαν αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας της κρυολιπόλυσης 3D, είναι η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους να μειώνεται από τις 30 πρώτες κιόλας ημέρες, με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2.5 – 3 μηνών.

Τα σημεία υπεροχής της Cryolypolysis

 Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, το οποίο επιμένει παρά την υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση.

 Εξαλείφει το τοπικό πάχος χωρίς αναισθησία, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς φάρμακα, με έναν εντελώς φυσικό τρόπο.

❋ Δεν απαιτεί χρόνος ανάρρωσης. Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

 Μειώνει τον αριθμό των λοποκυττάρων, κάτι που μόνο η χειρουργική αντιμετώπιση δύναται να προσφέρει έως σήμερα.

 Τα αποτελέσματα της είναι μόνιμα, καθώς εάν ξαναπάρετε βάρος αυτό θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και όχι στις περιοχές τοπικού πάχους.

Online ραντεβού