Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια απομακρύνει από το δέρμα σας το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Στο τέλος της θεραπείας το δέρμα σας είναι καθαρό, λαμπερό και ενυδατωμένο, χωρίς καθόλου ερεθισμούς!

Η κεφαλή κυλίνδρου από ανοξείδωτο ατσάλι στο οποίο έχουν συγκολληθεί διαμάντια δημιουργεί μία μεταξένια επιφάνεια ομοιόμορφης απόξεσης. Τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα να δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο απομακρύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι συρρικνώνονται ενώ η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή, χωρίς τον κίνδυνο εκτόξευσης μικροκρυστάλλων που παρατηρείται στη κλασική δερμοαπόξεση και οι οποίοι προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια.

Επιπλέον χάρη στην αρνητική πίεση που διαθέτει, σε αντίθεση με τα προηγούμενα συστήματα δερμοαπόξεσης, παράγει μικροκύματα δόνησης αυξάνοντας τη κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή εφαρμογής καθώς και την αποτοξίνωση του λεμφικού συστήματος και ενεργοποιείται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μοναδικότητα του βρίσκεται στο συνδυασμό μικροδερμοαπόξεσης και έγχυσης ειδικών ορών και καλλυντικών με τη χρήση έξυπνου ελέγχου αρνητικής πίεσης στο δέρμα σας τη στιγμή της απολέπισής του.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος επιλέγονται:

 υαλουρονικό οξύ
 βιταμίνη C
λευκαντικές ουσίες
σαλικυλικό για αντιμετώπιση της ακμής κ. ά.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Η ελεγχόμενη δερμοαπόξεση και έγχυση θεραπευτικών ουσιών:

 ενυδατώνει το δέρμα

αντιμετωπίζει την ακμή και βελτιώνει τις ουλές

 συρρικνώνει τους πόρους

 προκαλεί σύσφιξη δέρματος

αραιώνει τη μελάγχρωση

θρέφει το δέρμα με βιταμίνες

καθυστερεί την γήρανση με αντιοξειδωτικά

ενεργοποιεί την ανάπλαση μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

ανανεώνει το δέρμα

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες εφαρμόζεται ιδανικά 1 φορά την εβδομάδα.

Είναι μη επεμβατική και ασφαλής με ορατά αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Κλείσε Online ραντεβού