Ριζική Αποτρίχωση

Η τριχοφυΐα και οι ψυχολογικές επιπτώσεις της.

Το καθαρό χωρίς τριχοφυΐα πρόσωπο και σώμα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που δυστυχώς υποφέρει από υπερτρίχωση. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής όπου το άγχος είναι καθοριστικό στην καθημερινότητα μας, δημιουργούνται περιστασιακές ή χρόνιες ορμονικές διαταραχές, κάτι που οδηγεί στην αύξηση τριχοφυΐας. Όλο και περισσότερα νεαρά κορίτσια αποκτούν ξαφνικά
μία αναπτυσσόμενη και εμμένουσα τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην κοιλιά ή στο στήθος. Λεπτό χνοώδες τρίχωμα πού εξελίσσεται σε τρίχα στις παρειές ,στο πηγούνι και στο λαιμό ενοχλεί και τις κάνει να νιώθουν άβολα. Μία υπερτρίχωση επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία μίας γυναίκας και την διάθεσή της, κάνοντάς την να ψάχνει ποικίλους τρόπους για να απαλλαγεί από αυτήν.

Τι είναι η ριζική αποτρίχωση;

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία μέθοδος κατά την οποία με τη βοήθεια μίας πολύ λεπτής μίας χρήσεως αποστειρωμένης βελονίτσας, γλιστράμε μέσα στον θύλακα της τρίχας, αναπτύσσουμε θερμοκρασία και καταστρέφουμε τα αναγεννητικά της κύτταρα.

Η μέθοδος αυτή μέσω της εξέλιξης του APILUS®, είναι πλέον ανώδυνη και τελείως άνετη για το δέρμα. Μας προσφέρει ένα ταχύτατο αποτέλεσμα χωρίς να ερεθίζεται το δέρμα και να πονάει.

Η γνώση για τη δομή του δέρματος

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι οι θύλακες των τριχών διαφέρουν πολύ από σημείο σε σημείο σε όλο το σώμα μας ακόμη και σε γειτονικά σημεία πχ. Οι θύλακες των τριχών στην περιοχή των φρυδιών είναι πολύ διαφορετικοί από τους θύλακες κάτω από τα μάτια. Εάν βγάλουμε τα φρύδια μας με το τσιμπιδάκι, τα φρύδια αραιώνουν, αν όμως επιχειρήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τσιμπιδάκι σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου, ακόμη και σχετικά κοντά στα φρύδια, θα παρατηρήσουμε ότι η τριχοφυΐα θα αυξηθεί! Για τον λόγο αυτό το APILUS® μας δίνει διαφορετικό οδηγό προγραμμάτων για όλες τις περιοχές του σώματος για να μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την ελάχιστη αίσθηση.

Η ηλεκτρόλυση έχει πιστοποιηθεί σαν μέθοδος Ριζικής Αποτρίχωσης από το 1875. Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και δεν εμφανίζονται παρενέργειες.

Πόσο συχνές πρέπει να είναι οι συνεδρίες στη ριζική αποτρίχωση;

Οι τριχοφυΐα εμφανίζει ένα κύκλο ζωής. Κάθε μία τριχούλα γεννιέται (είναι η φάση όπου η τρίχα μακραίνει), ζει (διατηρεί σταθερό το μήκος της για κάποιο χρονικό διάστημα) και πεθαίνει
(ξηραίνεται η ρίζα της και πέφτει με τη φυσιολογική τριβή ή το λούσιμο). Το ιδανικότερο αποτέλεσμαπετυχαίνεται όταν δουλεύουμε την τριχοφυΐα στο αναγενές της στάδιο, την ώρα δηλαδή που γεννιέται. Για τον λόγο αυτό οι συνεδρίες πρέπει να γίνονται κάθε 20-25 ημέρες για να μπορέσουμε να έχουμε το ταχύτερο αποτέλεσμα.

Και για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη… Τι είναι τοAPILUS®;

Το APILUS® είναι το καλύτερο και το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως μηχάνημα ριζικής αποτρίχωσης. Κατασκευάζεται στον Καναδά από την Dectro International και όλες του οι μελέτες έχουν γίνει στο πανεπιστήμιο Laval στο Quebec, στις οποίες γίνονται έρευνες και βιοψίες σε ανθρώπινους τριχικούς θύλακες. Μέσα από τις έρευνες της Dectro International εξελίχθηκε ουσιαστικά όλος ο κλάδος της ριζικής αποτρίχωσης καθώς τα αποτελέσματά τους αποτελούν σταθμό για τη μέθοδο. Οι έρευνες συνεχίζονται ενημερώνοντάς μας πάντα για τις τελευταίες ανακαλύψεις.

Online ραντεβού